Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 28 nov 2017 17:59 

Agribex 2017 - CEBEKO: compacte bouw en grondverzetmachines


CEBEKO is reeds meer dan 30 jaar uw trouwe partner in compacte bouw en grondverzetmachines. CEBEKO verkoopt, verhuurt, herstelt en levert wisselstukken voor compacte grondverzet en bouwmachines. CEBEKO is erkend en officieel dealer-invoerder van de YANMAR minigraafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers en ook van de Cormidi compacte rupsdumpers. CEBEKO biedt de beste kwaliteit tegen de beste prijs aan en dit allemaal met een aanvaardbare leveringstermijn.

Ook onze service mag gezien worden: wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op uw werfsite. Onze eigen monteurs zijn ervaren en hooggespecialiseerd en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Daardoor zijn zij in staat om u in alle omstandigheden optimaal te helpen.

Omdat CEBEKO steeds op zoek is naar de beste, nieuwste en modernste machineoplossingen is de nieuwste telg in de CEBEKO familie MultiOne geworden! MultiOne en hun multifunctionele compacte wielladers bieden de mogelijkheid om een waslijst van tools en accessoires te kunnen monteren door middel van één multifunctionele joystick. Hierop zijn alle functies geïntegreerd en hiermee kunt u elke accessoire bedienen. Met meer dan 170 originele accessoires kunnen de MultiOne machines in enkele seconden omgetoverd worden tot een grasmachine, klepelmaaier, heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift enzoverder. Het is een echt Zwitsers zakmes!

De nieuwste machine in het MultiOne gamma is de 4 series multifunctionele wiellader. Deze veelzijdige machine is ideaal voor de ontwikkeling en onderhoud van tuinen en kan gebruikt worden door tuinaanleggers en in de landbouw. Met zijn breedte van 980mm is deze machine de smalste wiellader met een dieselmotor. Door zijn compactheid kan de wiellader zowel in nauwe ruimtes als in open velden gemakkelijk manoeuvreren. Maar laat u niet foppen door zijn compactheid, de 4.2 heeft een hefcapaciteit van 820kg. Grote lasten vormen dus zeker geen probleem!

Sinds september 2015 kunnen wij ook de rupsdumpers & -lader van CORMIDI introduceren. Naast de alom bekende mini-rupsdumpers types C60 & C80 van YANMAR kan men nu ook opteren voor kleinere modellen zoals de C40 en de C50. Deze types beschikken over een speciale laadbak die men kan gebruiken zowel in de bouw, tuinbouw als de landbouw. Alle modellen van CORMIDI zijn smaller dan één meter, dit maakt van hen het ideale transportmiddel in smalle ruimtes. Een CORMIDI machine in combinatie met een minigraver YANMAR SV08, Vio10 of Vio17 vormt het perfecte duo voor zwaar werk in beperkte ruimtes.

Ook bij YANMAR hebben verschillende machines een update gekregen. In de categorie van de 3,5 tonners doen de Vio33-6 & Vio38-6 hun intrede. Dankzij de vernieuwde stage V 3TNV88 motor beschikken deze machines over een zeer lage emissieniveau en verminderd brandstofverbruik. De graafarm van deze types graafmachines werd volledig opnieuw ontwikkeld en kreeg hierdoor een verbeterde stabiliteit en hefcapaciteit.

De cilinders op de graafarm beschikken over cilinderbescherming (USP – de beste op de markt) wat een langere levensduur betekent voor de cilinders. Een ergonomische en beter toegankelijke cabine werd uitgewerkt om de comfort van de gebruiker te verhogen. Daarnaast werd de cabine verlaagd en beschikt de Vio33-6 nu over een doorrijhoogte van 2460 mm in plaats van 2500 mm.

Kom zeker een kijkje nemen op onze stand P15 in de Patio tijdens de Agribex beurs waar deze MultiOne & Cormidi machines zullen worden tentoongesteld. Ook presenteren we de laatste nieuwe machines in het YANMAR gamma. Mis deze editie van Agribex zeker niet! Tot dan?

Bruggestraat 193-197
8820 Torhout
Tel.: 050 21 49 35
info@cebeko.be (link sends e-mail)
www.cebeko.be



  Nieuwsflash
 
Gezondheidsrisico's bij Basilicumplanten door irrigatie met vervuild (oppervlakte)water Lees meer
 
 
Aanvulling lijsten van oneerlijke marktpraktijken tussen ondernemingen in de landbouwLees meer
 
 
Overstromingen van 5 - 22 november 2023 erkend als ramp: indienen dossierLees meer
 
 
Wijziging van diverse decreten over het landbouw- en visserijbeleid Lees meer
 
 
249.000 euro voor vier lokale voedselregisseurs Lees meer
 
 
hittegolven én bosbranden zullen 9 keer vaker voorkomen in Oost-Afrika Lees meer
 
 
Tien nieuwe suikerbietrassen op de Belgische rassenlijst Lees meer
 
 
Verlening opsporingsvergunning voor aardwarmte in de regio Wielsbeke aan Agristo Lees meer
 
 
Tijdelijke rationalisatie uitrijregels meer dan welkomLees meer
 
 
Open Food Conference Lees meer
 
 
Packaging: find a workable agreement for the fruit and vegetables sector Lees meer
 
 
Infosessies stikstofdecreet Vlaamse overheid Lees meer