Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Vorig ArtikelVorig artikel

 23 apr 2019 09:01 

Greenyard en Carrefour BelgiŽ tekenen een principeakkoord om hun commerciŽle relatie te versterken


Greenyard Fresh Belgium heeft een principeakkoord met Carrefour België getekend voor de levering van hun jaarrond assortiment verse groenten en fruit, waardoor de commerciële relatie tussen beide bedrijven zal versterken.

Verder bouwend op de succesvolle bestaande samenwerking beoogt deze overeenkomst om de winstgevende groei van de gehele categorie verse groenten en fruit verder te zetten.

Deze overeenkomst onderschrijft de strategie van Greenyard om de verticaal geïntegreerde partner en serviceprovider met toegevoegde waarde te worden van Carrefour België. Het ‘Act For Food’-initiatief van Carrefour om hun consumenten gezonde, kwalitatief hoogstaande en bij voorkeur Belgische voeding aan te bieden, wordt door dit akkoord ondersteund. Carrefour België kan rekenen op een betrouwbare en efficiënte jaarrond belevering van verse groenten en fruit. De kwaliteit van de verse producten zal gewaarborgd blijven doorheen de ganse keten, van teler tot consument. Dit versterkt strategisch partnermodel impliceert een bredere set van mogelijkheden op vlak van sourcing, supply chain management en kwaliteitsgarantie, in nauwe samenwerking met de vers specialisten van Carrefour en SOCOMO, het geïntegreerde aankoopplatform voor groenten en fruit van Carrefour. Bovendien wordt een optimale logistiek en transport van Greenyard naar de platforms en winkels van Carrefour in België verzekerd. Door deze overeenkomst zal het volume verse groenten en fruit dat Greenyard Fresh Belgium levert aan Carrefour België aanzienlijk toenemen. Bovendien zal dit toegenomen volume op een positieve wijze bijdragen aan een omzetgroei voor alle partijen in de toeleveringsketen.

Deze samenwerking zal beide bedrijven helpen om de volgende stappen te zetten om hun gemeenschappelijke doelstellingen op lange termijn te bereiken: het verminderen van afval, het verbeteren van de kwaliteit voor de consument en het voortdurend aanbieden van snelle en innovatieve oplossingen, perfect afgestemd op de steeds veranderende behoeften van de consument.  Nieuwsflash
 
Vrijdag 31 mei, uiterste wijzigingsdatum van de verzamelaanvraag Lees meer
 
 
Oproep 'Burgerplatform Leefbaar E403' tegen het geplande hoogspanningstraject Ventilus Lees meer
 
 
ABS wil anticiperen op aardappeloverschotLees meer
 
 
Vrijwillige intrekking van de vergunning van PIRIMORLees meer
 
 
Samenstelling van het Centraal Comitť van het JachtfondsLees meer
 
 
De oprichting van een cannabisbureau Lees meer
 
 
Minister Van den Heuvel investeert in onderzoeksinfrastructuur voor tuinders Lees meer
 
 
KB bestrijding van rundertuberculoseLees meer
 
 
VLAM brengt zijn activiteitenverslag 2018 uit Lees meer
 
 
Actieplan Droogte en Wateroverlast 2019-2021Lees meer
 
 
Verzoen landbouw en natuur Lees meer