Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 21 okt 2019 18:03 

Innovatieportaal van SmartAgriHubs


Op 17 september werd het langverwachte Innovatieportaal van SmartAgriHubs gelanceerd. In enkele dagen tijd registreerden honderden geïnteresseerde stakeholders, en zij konden al meteen genieten van de toegevoegde waarde van de functies binnen het portaal. Het portaal is het resultaat van maanden van ontwikkeling en aanpassing aan de noden van de stakeholders.

Het doel van het SmartAgriHubs Innovatieportaal is om het netwerk van AgriTech stakeholders in Europa uit te breiden en de verbindingen te versterken. Het portaal is daarom multifunctioneel: het is een zoekmachine, een one-stop-shop marktplaats, een bibliotheek, een leerplatform, een netwerk, discussieforum én matchmaking dienst. Het ontwerp steunt op de noden van interne en externe stakeholders, die werden vertaald in een logische portaalstructuur. Bijgevolg is het portaal gebruiksvriendelijk en interactief. Met een aantal muisklikken en zoekopdrachten vindt de gebruiker de kenniscentra, KMO’s, digitale innovatiehubs, documenten en opleidingen die een antwoord kunnen bieden op zijn nood of probleem. En dat binnen de juiste regio en sector! De filtermogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

Bent u op zoek naar een digitale oplossing voor uw landbouwbedrijf? Maakt u deel uit van een ontwikkelingsproject voor digitale oplossingen, maar bent u nog op zoek naar technisch of zakelijk advies? Of bent u een stakeholder met interesse in digitale technologie en wilt u deelnemen aan het debat? U bent meer dan welkom op het Innovatieportaal. Schrijf u in via https://www.smartagrihubs.eu/login.

SmartAgriHubs is een Horizon 2020 project met een budget van €20 M EU. Het consortium bestaat uit >164 partners uit de Europese agrifood sector, waaronder ook ILVO. Het project beoogt de digitalisering van de Europese landbouw door te werken aan een innovatiegericht landbouwecosysteem toegewijd aan uitmuntendheid, duurzaamheid en succes.  Nieuwsflash
 
Agribex 2019 - Landbouwparlement: landbouwers en natuurbelangengroepenLees meer
 
 
Berengeur in vleesproducten vermijdenLees meer
 
 
Boer ruimt veldLees meer
 
 
Bestrijding van voor planten/plantaardige producten schadelijke organismenLees meer
 
 
Het waait harder dan vroegerLees meer
 
 
Pormotie campagne Belgische friet in AziŽLees meer
 
 
PCA-notering onveranderdLees meer
 
 
Intrekking van de toelatingen van producten op basis van methiocarb Lees meer
 
 
Nieuw tweesterrenrestaurant in de MICHELIN Gids BelgiŽ en Luxemburg 2020 Lees meer
 
 
Pachtprijs daalt voor het eerst in jarenLees meer
 
 
Beleidsnota van vice minister-president Hilde CrevitsLees meer
 
 
Francesco Vanderjeugd wil Šlle Open VLD-leden toekomst van partij mee laten bepalen Lees meer
 
 
Agribex 2019: VLIF verhoogt steun voor klimaatslimme landbouw Lees meer