Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 04 apr 2020 04:10 

Quality time op en rond de tafel


Lekker eten kan gelukkig nog wel in deze Coronatijden. Je kan chefs steunen die afhaalmaaltijden maken of zelf je keukenschort voorbinden en aan de slag gaan. Verse producten van bij ons zijn volop beschikbaar om de lekkerste schotels op tafel te zetten.

Inspiratie vind je op lekkervanbijons.be, lokale producten kan je vinden op rechtvanbijdeboer.be en in de klassieke verkooppunten.

Het tafelgezelschap is noodgedwongen beperkt, maar daar kan technologie wel een mouw aan passen. Ook als je#lekkerinuwkot blijft kan je via videocall genieten van goed gezelschap. Het resultaat van je kookkunst kan je delen via sociale media.

VLAM zet het gezellig samen tafelen op afstand in de kijker de komende weken en inspireert. Mals mager rundvlees van bij ons is de aandachtstrekker. De campagne wordt online gevoerd in samenwerking met mediapartners. Het campagnebeeld is onder de vorm van een affiche ook verspreid naar de slagers en de retail.

Wat met andere initiatieven ten voordele van rundvlees?
De coronacrisis doorkruist de vooropgezette planning. Ook fotoreportages en artikelenreeksen die VLAM wil inzetten in zijn pr-campagne vlees worden uitgesteld omdat deze een samenkomst of verplaatsing vragen.
De vraag naar digitale hulpmiddelen bij slagerij en hotelscholen klinkt veel luider dan tevoren. VLAM tracht het smartbook ‘Hoe bereid ik vlees’ sneller afgerond te krijgen.



  Nieuwsflash
 
Resultaten rassenonderzoek wintertarwe 2025 Lees meer
 
 
PDT conseils pour préserver la qualité durant la récolte et la mise en stockage Lees meer
 
 
Belgische overheid onderzoekt misbruik aardappelcontracten Lees meer
 
 
Agrometeorologische Berichten 1/9/2025Lees meer
 
 
Graanvergaderingen najaar 2025 Lees meer