Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 02 mrt 2021 11:48 

Dewulf MH 24x-stortbunkers nieuwe opties


Dewulf, full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen, heeft enkele nieuwe opties beschikbaar gemaakt voor zijn MH 24x-reeks stortbunkers. Deze nieuwe opties zijn een centrale uitloop, een presentatieband voor de uitvoering met 2 units en een grotere tussenruimte tussen de PU-spiraalrollen (tot 70 mm). Die opties verhogen verder de inzetbaarheid van deze hoogwaardige stortbunkers en beantwoorden aan de meest recente marktvraag.

Grotere flexibiliteit in de plaatsing van de MH 24x dankzij een centrale uitloop
De MH 24x is vanaf nu standaard te configureren met een centrale uitloop van de productstroom, als alternatief voor de traditionele zij-afvoer. De centrale uitloop voert het product midden achter de machine af. Dit verhoogt gevoelig de capaciteit en geeft meer flexibiliteit in de plaatsing van de stortbunker aan het begin van de inschuurlijn.

Nog efficiëntere reiniging en dosering op MH 24x met 2 units dankzij een presentatieband
Als de MH 24x met 2 units vooral wordt gebruikt in zware grond of met lange producten, dan is de optionele presentatieband een goede keuze. De presentatieband bevindt zich voor de eerste rollenunit en zorgt voor een meer gelijkmatige spreiding van het product. Zo kan zelfs in moeilijke omstandigheden een optimale reiniging en dosering worden bereikt.

Eenvoudig voorsorteren met PU-spiraalrollen op de MH 24x dankzij tussenruimte tot 70 mm
De PU-spiraalrollen van de MH 24x’s 2e unit beschikken nu standaard over een grotere tussenruimte tussen de rollen van tot wel 70 mm. Hierdoor kan men eenvoudiger voorsorteren met die rollenunit. Deze grotere tussenruimte is beschikbaar op alle MH 24x - 2 units, waarvan de tweede unit met Clean-Boost (met 6 of 7 rollen) is uitgerust. Het totale bereik van deze rollenunit is zo 20% groter geworden en bedraagt nu tussen 5 – 70 mm.
Ter herhaling, met de revolutionaire Clean-Boost-technologie van Dewulf kan de snelheid van de elektrisch aangedreven PU-spiraalrollen op een MH 24x kortstondig sterk worden verhoogd om ze te ontdoen van aanklevende grond. Zo wordt de reinigingscapaciteit steeds optimaal gehouden.  Nieuwsflash
 
Droogte(stress) volgens de wetenschappers: de plant tweet hoe ze zich voeltLees meer
 
 
Uiterste indieningsdatum verzamelaanvraag 2021 Lees meer
 
 
B3W aanwezig op het terrein Lees meer
 
 
De toekomst van onze landbouw : jong, duurzaam en innovatief Lees meer
 
 
Een duurzaamheidspremie voor een duurzaam inkomen in een duurzame vleesveehouderij Lees meer
 
 
Corona nog niet voelbaar in verkoop landbouwmachinesLees meer
 
 
Advies Brede Weersverzekering 2021 en vlasverzekering op maatLees meer
 
 
Plannen voor een maïsdoolhof? Lees meer
 
 
KB betreffende natuurlijk mineraal water en bronwaterLees meer