Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 08 mrt 2021 16:32 

Herbekijk webinar verzamelaanvraag 2021


Landbouwers kunnen de opname van het live webinar over de verzamelaanvraag 2021 nog steeds bekijken op het Youtube-kanaal van het departement.

Een rechtstreekse link naar de opname is te vinden op de website van het departement www.vlaanderen.be/landbouw/verzamelaanvraag. Ook de vragen en antwoorden die tijdens het event gesteld werden, kunnen hier geraadpleegd worden.

Sinds vrijdag 19 februari kunnen landbouwers en consulenten de verzamelaanvraag voor campagne 2021 indienen op het e-loket www.landbouwvlaanderen.be.

Naar jaarlijkse gewoonte gaat dit gepaard met een toelichting voor consulenten, waarbij het Departement Landbouw en Visserij en de Vlaamse Landmaatschappij samen uitleg geven over de nieuwigheden in de verzamelaanvraag.

Dit jaar verloopt dat anders door de COVID19-maatregelen. Een event met iedereen samen in één auditorium kon jammer genoeg niet doorgaan. Het departement en VLM hebben daarom de vorming omgevormd tot een online webinar, dat op donderdag 25 februari vanuit de bureau of luie zetel thuis gevolgd kon worden.

“Iedere nadeel heb zijn voordeel” en dit is ook hier het geval. De opnames van deze en toekomstige webinars worden nu publiek beschikbaar gesteld op Youtube onder het kanaal van het Departement Landbouw en Visserij. Een link naar de opname en de lijst met vragen en antwoorden staan vanaf nu op de website www.vlaanderen.be/landbouw/verzamelaanvraag.

Landbouwers of consulenten die bij voorbeeld vragen hebben over de gewijzigde registratie van stallen en andere gebouwen in de verzamelaanvraagkunnen best eerst het stukje webinar over dit onderwerp bekijken of de vragen en antwoorden doornemen.  Nieuwsflash
 
Droogte(stress) volgens de wetenschappers: de plant tweet hoe ze zich voeltLees meer
 
 
Uiterste indieningsdatum verzamelaanvraag 2021 Lees meer
 
 
B3W aanwezig op het terrein Lees meer
 
 
De toekomst van onze landbouw : jong, duurzaam en innovatief Lees meer
 
 
Een duurzaamheidspremie voor een duurzaam inkomen in een duurzame vleesveehouderij Lees meer
 
 
Corona nog niet voelbaar in verkoop landbouwmachinesLees meer
 
 
Advies Brede Weersverzekering 2021 en vlasverzekering op maatLees meer
 
 
Plannen voor een maïsdoolhof? Lees meer
 
 
KB betreffende natuurlijk mineraal water en bronwaterLees meer