Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 22 jun 2022 13:47 

Flanders Foal Championship veulenprijskamp


Flanders Foal Championship, het open veulenkampioenschap van BWP Leiestreek staat weer voor de deur. En het belooft een onvergetelijke editie te worden met geweldige naturaprijzen en een topambiance. Maar er is nog veel meer.
De organisatoren kijker er alvast naar uit om enthousiaste paardenfans uit Vlaanderen, Wallonië en zelfs Frankrijk massaal te mogen verwelkomen, als deelnemer of als bezoeker.

BWP Leiestreek, a passion for breeding

ALLE STAMBOEKEN | 3 DISCIPLINES

Flanders Foal Championship is misschien wel het meest complete veulenkampioenschap ter wereld. De wedstrijd staat niet enkel open voor veulens uit alle erkende stamboeken voor sportpaarden. Maar het is ook het enige event dat - Naast reeksen voor jumping- en dressuurveulens - een competitie voor eventingveulens organiseert.

INTERNATIONALE & BWP-JURY

   

BWP Leiestreek nodigt ook dit jaar weer enkele gekende internationale juryleden uit. Daarnaast zal een BWP-jury aanwezig zijn die de selecties bepaalt voor de nationale veulenprijskamp. Tijdens het evenement kunnen fokkers trouwens ook bij een BWP veulencontroleur terecht om hun veulen meteen in het stamboek op te laten nemen.

WERELDWIJDE ONLINE STREAMING

Op Flanders Foal Championship loopt je veulen niet alleen in de kijker bij een groot publiek ter plaatse. De wedstrijd wordt ook gestreamd via het internationale platform van Clip My Horse. Over heel de wereld kunnen geïnteresseerden zowel live volgen als uitgesteld video's bekijken. En dat is duidelijk een schot in de roos. De beelden van 2021 werden immers zowel in België als daarbuiten veelvuldig bekeken.

JOUW TICKET NAAR DE JUISTE VEILING FENCES - PRINSJESDAG - BWP ONLINE FOAL AUCTION

Op Flanders Foal Championship loopt je veulen niet alleen in de kijker bij een groot publiek ter plaatse en online (via Clip My Horse). Er zullen ook spotters van de bekende internationale Fences en Prinsjesdag veilingen en uiteraard ook van de BWP Online Foal Auction aanwezig zijn. Op het inschrijvingsformulier kan je aangeven of je jouw veulen kandidaat wil stellen. We bezorgen de comités dan alvast de nodige info.

GOLDEN RIVER AUCTION, sponsored by InterReg

Net zoals in 2021 organiseert BWP Leiestreek een dikke maand na de prijskamp de Golden River Auction, sponsored by InterReg. Deze online veiling staat open voor alle veulens die deelnamen aan Flanders Foal Championship en loopt van 15 tot en met 17 augustus op het digitale platform van Equinia. Voorafgaandelijk worden een professionele videoshoot (door het team van Clip My Horse) en veeartscontroles georganiseerd. Reserveer daarvoor alvast zaterdag 16 juli in je agenda. Place to be: Kasari stables (Iepersestraat 85 8530 Harelbeke).

Je kan je deelname bevestigen via het inschrijvingsformulier van Flanders Foal Championship of ter plaatse op 9 juli tijdens de veulenprijskamp. Deelnemen kan aan een totale kostprijs van slechts €250 excl. btw. Voor deze veiling moet je veulen dus niet geselecteerd worden. Het volstaat om gewoon deel te nemen aan het veulenkampioenschap en dan beslis jij zelf als fokker om je veulen al dan niet aan te bieden op de Golden River Auction. 

Schrijf je veulen(s) dan meteen in voor Flanders Foal Championship. BWP Leiestreek staat op je te wachten met een enthousiaste ploeg, geweldige prijzen, heerlijke catering en een onvergetelijke wedstrijd voor échte paardenmensen, with a passion for breeding.

» Klik hier om in te schrijven

 

 


  Nieuwsflash
 
Bladluisdruk, ook bij tolerante wintergerstrassen op te volgenLees meer
 
 
Campagne Tiense Suikerraffinaderij van startLees meer
 
 
Uitbetaling van inhoudingen voor financiŽle discipline Lees meer
 
 
Oorlog - crisissteun landbouw: 8,17 miljoen euro aanpassingssteunLees meer
 
 
Droogte: afwegingskader voor prioritair watergebruik tijdens waterschaarsteLees meer
 
 
Landbouwbedrijven - Windmolens Lees meer
 
 
Droogte 2020 - Afhandeling dossiers (update)Lees meer
 
 
Landbouwbedrijven - Energiescans Lees meer
 
 
Energiescans Lees meer
 
 
Appelteelt - Evolutie Lees meer
 
 
EU-landbouwsubsidies - Fraudebestrijding Lees meer
 
 
Tegen agribashingLees meer
 
 
Landbouwministers kritisch op EU-afbouwplan gewasbescherming Lees meer
 
 
'Break Nature' in de privť chalets van 'Ferme de Sorval' les Hauts de FranceLees meer
 
 
Plan Vlaamse Veerkracht: wijziging besluit subsidies groene maatregelen land- en tuinbouwbedrijven Lees meer
 
 
Knelpunt in het Ijzerbekken en de haven van Nieuwpoort Lees meer
 
 
De inflatie bedraagt 11,27% Lees meer
 
 
Actieplan ĎWelbevinden in de Land- en Tuinbouwí: gedachtewisselingLees meer
 
 
3.662.000 euro voor wetenschappelijk onderzoek inzake voedselveiligheid en sanitair beleid Lees meer
 
 
De klimaatmaatregelen in de landbouwsectorLees meer