|
08 nov 2022 |
15:48 |
|
GAULGault&Millau kent 5 Knokke-Heistse restaurants extra punten toe
De inspecteurs van Gault&Millau maakten op maandag 7 november 2022 in Brussel de nieuwe scores voor 2023 bekend. Ieder jaar is het watertandend uitkijken naar de resultaten van onze hardwerkende restaurateurs. En ook dit jaar werd hun hard labeur meer dan beloond. Knokke-Heist blijft met maar liefst 35 vermeldingen, koploper op gebied van gastronomische verwennerij. Zo mogen we ons meer dan ooit de culinaire hotspot van West-Vlaanderen noemen. Hieronder een overzicht van de stijgers en nieuwkomers.
|
Bartholomeus blijft bovenaan pronken met een monsterscore van 18/20, gevolgd door Sel Gris met 17/20 en Cuiness 33 met 16,5/20.
Stijgers
- Dah Makan, 14,5/20
- Tablavins, 14/20
- De Kruier, 14/20
- Blanco, 14/20
- Le Beau 19, 13/20
Nieuwkomer
- Rubens, 12/20
- CWART 12/20
Chocolatier M en Van Nueten krijgen ook een vermelding in de gids als chocolatier. Tenslotte zijn er ook nog 11 adressen in Knokke-Heist vermeld in de POP-categorie (Fast Casual, Gourmet Street & Fast Food)
Regionale gids Gault&Millau – A taste of Knokke-Heist
De culinaire gids Gault&Millau “A Taste of Knokke-Heist 2021” kun je nog altijd verkrijgen bij de dienst Toerisme en via de webshop. Geen enkele andere gemeente over de hele wereld heeft een eigen culinaire Gault&Millau gids met een selectie van de betere adressen uit de regio, van toprestaurants tot lekkere speciaalzaken. In de gids vind je naast de toprestaurants ook bijkomende unieke adressen om lekker te eten en drinken.
Voor alle info: Gault&Millau 2023 in Knokke-Heist | Toerisme Knokke-Heist (myknokke-heist.be)
|
|
|
|