Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 22 sep 2023 09:50 

Methodes om garnalen rauw aan land te brengen


De Europese grijze garnaal wordt tot nu toe altijd aan boord gesorteerd en meteen in zeewater gaargekookt, om vervolgens in gewone koeltemperatuur aan land te komen. Culinaire verwerkingen met rauwe garnalen zijn daarmee uitgesloten.








 

Xavier Vermeersch (ILVO – UGent) ging in zijn doctoraatswerk op zoek naar nieuwe en geoptimaliseerde technieken om garnalen rauw en in topkwaliteit in de handel te brengen.

 

Tekstvak: > Ontdek de methodes en technieken

 


  Nieuwsflash
 
Stijgende debieten en minder lage grondwaterstanden na normale neerslagmaand juliLees meer
 
 
Productie van winter/zomertarwe 2024Lees meer
 
 
Nieuwe B3W-website gidst landbouwers naar duurzame bemestings- en teeltpraktijkenLees meer
 
 
Belang van Staalnames in de Mestverwerking Lees meer
 
 
Dashboard van de landbouw: een uitgebreid digitaal formaat Lees meer