Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten

 22 sep 2023 09:50 

Methodes om garnalen rauw aan land te brengen


De Europese grijze garnaal wordt tot nu toe altijd aan boord gesorteerd en meteen in zeewater gaargekookt, om vervolgens in gewone koeltemperatuur aan land te komen. Culinaire verwerkingen met rauwe garnalen zijn daarmee uitgesloten.








 

Xavier Vermeersch (ILVO – UGent) ging in zijn doctoraatswerk op zoek naar nieuwe en geoptimaliseerde technieken om garnalen rauw en in topkwaliteit in de handel te brengen.

 

Tekstvak: > Ontdek de methodes en technieken

 


  Nieuwsflash
 
Hans Bruyninckx IS opdrachthouder voor stroomgebiedbeheerplannen 2028–2033 Lees meer
 
 
Waarom zijn en blijven de aardappelprijzen laag?Lees meer