Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 14 jul 2017 15:17 

Bemonsteringsfrequentie voor gehakt vlees en vleesbereidingen


Nieuwe of geactualiseerde informatie met betrekking tot de dierlijke primaire sector en meer bepaald over: Omzendbrief met betrekking tot de bemonsteringsfrequentie voor gehakt vlees en vleesbereidingen en de versoepeling ervan in het kader van verordening (EG) nr. 2073/2005 voor de inrichtingen in de sector verwerking.

 U bereikt deze informatie via volgende links :

  • Omzendbrief
  • Bijlage 1: Microbiologische criteria voor gehakt vlees en vleesbereidingen i.k.v. de wettelijke bemonsteringsfrequentie (cfr. verordening (EG) nr. 2073/2005)
  • Bijlage 2: Microbiologische criteria m.b.t. de versoepelde bemonsteringsfrequentie
  • Bijlage 3: Schema bemonsteringsfrequentie


  Nieuwsflash
 
Aangepaste regels voor het uitrijden van effluent met lage stikstofinhoud vanaf dit najaar Lees meer
 
 
Bladziekten bietenLees meer
 
 
Waregem Koerse pakt uit met echte sterrenparadeLees meer
 
 
Aardappeloogst 2025: prioriteit voor kwaliteit en contracten Lees meer
 
 
Productie van winter/zomertarwe 2024Lees meer