1 item in deze categorie.
vandaag: 05 jul 2022 |
geen items |
|
|
gisteren: 04 jul 2022 |
geen items |
|
|
laatste week: 28 jun 2022 - 04 2022 |
geen items |
|
|
2 weken geleden: 21 jun 2022 - 28 2022 |
1 item |
Vlees blijft in België veruit de belangrijkste eiwitbron. De absolute meerderheid van de Belgen (96%) eet vlees. Een zeer kleine groep (4%) heeft een zuiver vegetarische levensstijl. De hoofdreden om voor vlees te kiezen is de smaak ervan: we vinden vlees lekker en associëren vlees eten met genieten. Naast de smaak is de voedzaamheid een belangrijke drijfveer: de Belg ziet vlees als een essentiële bron van nutriënten. Hij weet dat vlees essentiële voedingsstoffen bevat en daardoor past in een gezonde voeding. Vlees brengt kwaliteitseiwitten, vitamine B1, B3, B6 en vooral B12 en mineralen zoals ijzer en zink aan.
Lees meer
|
|
|
|