Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 12 mrt 2018 13:32 

INTERMAT Paris, de internationale beurs voor de bouw- en infrastructuursector


De internationale beurs van bouw- en infrastructuurwerken, INTERMAT Paris, zal plaatsvinden van 23 tot en met 28 april, duidelijk gekenmerkt door een herstel in de sector1. In deze dynamische context belooft de editie 2018 de afspraak en het ondersteunend evenement bij uitstek te worden voor de talrijke spelers op de bouw- en infrastructuurmarkt van de EMEA-zone (Europa, Midden-Oosten, Afrika).
Deze zullen hun nieuw aanbod voorstellen op het vlak van materialen, apparatuur en oplossingen gewijd aan grote bouwprojecten, openbare werken en gebouwen.
Bouwbedrijven, producenten, leveranciers van apparatuur en technische oplossingen, goed voor meer dan 1.500 exposanten en bijna 183.000 bezoekers afkomstig uit 167 landen, worden verwacht op de beurs om hun projecten voor te stellen en uit te werken ten dienste van de ontwikkeling van de verschillende regio‘s.

Tentoonstelling en demonstraties, conferenties, networking, marktanalyses en "potentieel van grote bouwwerven"… INTERMAT Paris 2018 stelt een uitgebreid nieuw aanbod voor gericht op innovatie, als antwoord op de uitdagingen waar alle actoren van dit ecosysteem tegenover staan.

INTERMAT PARIS 2018

Een nieuwe organisatie die het best aansluit bij vraag en aanbod
Een sectoraal aanbod gevaloriseerd door middel van 4 expertisedomeinen De nieuwe organisatie van INTERMAT legt de nadruk op apparatuur, oplossingen en technieken uit de industrie, optimaliseert het beursbezoek en valoriseert innovatie. De beurs wordt voortaan georganiseerd rond 4 expertisedomeinen: Grondwerken & Afbraak; Wegenis, Industrieën van materialen & Funderingen; Bouw & Betonsector; Hijswerken, Goederenbehandeling & Transport. Drie themadorpen staan ten dienste van de technologische innovaties van de sector Om een antwoord te bieden op de uitdagingen van de digitalisering van de bouwaannemersbedrijven en een veelzijdig aanbod te kunnen voorstellen, ondersteunt INTERMAT 2018 de technologische innovaties van de sector door het creëren van specifieke ruimten: het dorp Start-up by EUROVIA, het dorp Building Smart en het dorp Afbraak & Recyclage. De veelbelovende marktonderwerpen zullen op de voorgrond worden geplaatst in een conferentieprogramma dat is gerelateerd aan de vertegenwoordigde thema‘s om op die manier de uitwisseling en het delen van informatie tussen professionelen te bevorderen.

Hoogtepunten en speciale diensten
INTERMAT Demo INTERMAT Paris is de enige internationale beurs die een buitenzone wijdt aan demonstraties, waardoor fabrikanten en constructeurs de gelegenheid krijgen om hun materiaal en gereedschap in werking te valoriseren, in reële omstandigheden.
INTERMAT Rental Day INTERMAT Paris schenkt extra aandacht aan verhuurders op de beurs. Op donderdag 26 april 2018 wordt er een ongeziene internationale rondetafel georganiseerd over het thema “Verhuurder zijn binnen 10 jaar“, gevolgd door een namiddag met bedrijfsgesprekken tussen verhuurders en constructeurs.

Business Meeting Dienst
Om hun komst naar de beurs te optimaliseren kunnen de bezoekers vooraf, dankzij een digitaal networking-platform, hun afspraken ter plaatse organiseren met de exposanten.

De betonsector vertegenwoordigd!
De tweede editie van de World Of Concrete Europe, de internationale beurs voor de Betonindustrie, zal plaatsvinden van 23 t.e.m. 28 april in het Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, samen met INTERMAT.
Als grote speler op het vlak van urbanisme en ruimtelijke ordening draagt de Betonindustrie bij tot de nieuwe collectieve uitdagingen van een samenleving in volle evolutie. Wijzigende bevolkingssamenstelling, klimaatverandering en stedelijke ontwikkeling... Het beton, het meest gebruikte materiaal in de wereld, vormt de kern van alle antwoorden op de nieuwe uitdagingen van de bouwsector. Om te voldoen aan de behoeften van de markt, biedt WOC Europe via zijn tentoonstellingszones, een demonstratieruimte en de hieraan gewijde conferentiecyclus2 aan fabrikanten, voorschrijvers en gebruikers een algemene visie over de hele sector, met een overzicht van de nieuwste trends in de betontechnologie.



  Nieuwsflash
 
Meer aardappelen nodig voor Lays chips, moeilijk met het huidige klimaatLees meer
 
 
"Wateroverlast in Voeren zal als ramp erkend worden" Lees meer
 
 
Termijnen voor registratie kunstmest worden versoepeld Lees meer
 
 
20.000 euro voor projecten goed voor landbouw én natuur Lees meer
 
 
#PlantHealth4Life Lees meer
 
 
Ontdek de korte keten tijdens de Week van de Korte Keten (18-26 mei 2024) Lees meer
 
 
Open Vld voert actie voor ggo-gewassen Lees meer
 
 
Hoe de verdere daling qua gewasbeschermingsmiddelen- en antibioticagebruik realiseren? Lees meer
 
 
137.000 ton verontreinigde PFAS-grond moet vervangen rond 3M Lees meer
 
 
Overstromingen van 5 - 22 november 2023 erkend als ramp: indienen dossierLees meer
 
 
Hennep als duurzaam gewasLees meer
 
 
Digitale en precisielandbouw in het toelatingsproces van gewasbeschermingsmiddelenLees meer
 
 
14,6 miljoen euro voor landbouwers die in 2023 met beheerovereenkomst Lees meer
 
 
Lancering van MyGov.be op 14 mei 2024 Lees meer
 
 
Tariefvrije import Oekraïense landbouwproducten verlengd Lees meer
 
 
Wijziging van diverse bepalingen van het Bodemdecreet Lees meer
 
 
Ontwerp decreet over dierenwelzijnLees meer
 
 
Modulaire omgevingsvergunningsprocedure Lees meer
 
 
Milieueffectrapportage: nieuw decreetLees meer
 
 
Bevordering en de toekomst van de circulaire economie Lees meer
 
 
Landbouworganisaties - SubsidiëringLees meer
 
 
Grondwaterstanden historisch hoogLees meer
 
 
De aanwezigheid van de wolf in Vlaanderen Lees meer
 
 
Stilleggen van een landbouwbedrijf wegens vervuiling door PFASLees meer
 
 
Herkenning van de ziekten in wintertarwe Lees meer
 
 
Het versterken van de productiviteitsgroei Lees meer
 
 
Oproep onderzoeksprojecten biolandbouw 2024 Lees meer
 
 
Half mei start veldkeuringen vermeerderingspercelen zaaizaden van landbouwgewassen Lees meer